PDA

View Full Version : Sig Compression



[FH2Dev]azreal
06-20-2007, 02:46 AM
how do you make your sig under 100 mb's or w/e the max limit is?

GjT Sky Captain
06-20-2007, 03:02 AM
A number of ways. The type of format you save it as, the different settings when saving as a certain format, image size, the number of colors, the number of layers, etc.

Jpg generally has the highest quality while maintaining a decent file size. Saving as Progressive with 3 scans has the lowest file size most of the time.

Paasky
06-20-2007, 06:04 AM
Progressive with what now? I just dave with a compression of 5 (out of 100). Then again, I use Paintshop ;)

ADRIFTER
06-20-2007, 09:18 AM
well Azreal, so i dont have to send you a PM, you need to find some way to get that sig within the 100 kb limit ;)

GjT Sky Captain
06-20-2007, 03:45 PM
G|Kpr.MrsHabadasher;251807']Progressive with what now? I just dave with a compression of 5 (out of 100). Then again, I use Paintshop ;)
Jpg, with the progressive option and 3 scans.

Overdriven
06-20-2007, 05:50 PM
What the hell? Just use photoshop, save it as a jpeg and reduce the quality. Then again you might not have photoshop!

66S|Pv Ritter
06-20-2007, 09:17 PM
Send me a pm with the link to the existing sig and I can fix it for you if you haven't done so already. I tend to use png format, but I could do it in jpg, as well..or pretty much anything.

Paasky
06-21-2007, 04:08 AM
:lol: Why do people still post here :D It's not that hard. Heck , save it in Paint, that'll make it small, and ugly. For random image format changes use irfanview.